Europa, de ce plangi ? De ce esti in doliu ?

Babylon_7
„Europa, de ce plangi? De ce esti in doliu? Ce ti s-a facut? Cine te-a ingenuncheat? Oare de ce trebuie sa vina peste tine astfel de atrocitati? Iti pui astfel de intrebari in mod serios sau doar acum, cand sunt multe lacrimi si sute de familii indurerate? Cauti vinovatul? Unde-l cauti? Vei fi surprinsa cand il vei gasi…!

Europa, ce ai facut de L-ai indepartat pe Domnul vietii din mijlocul tau? Te-a incurcat cumva si ai vrut sa-L alungi cu orice chip? Ce ai facut de ai ales sa te desparti de Cel ce este iubire, in schimbul celui care este plin de ura si razbunare? I-ai respins pe credinciosii care propovaduiesc crucea lui Hristos, si i-ai luat in brate pe dusmanii crucii!

Soarele dreptatii nu a fost bun, a fost prea puternic si te-a orbit, te-a deranjat tare de tot, ti-a scos la iveala toate impuritatile, te-a durut atat de mult… incat ai ales luna, care iti lumineaza cararea pe timpul noptii spirituale in care te zbati. De ce nu ai nevoie de Cel care este Pace si promovezi cu atata ardoare pe cei care-ti declara razboi?

De ce ai dorit o ,,Europa fara Dumnezeu”, iar acum te intrebi de ce tace Dumnezeu si unde este El? Iisus Hristos a venit sa aduca lumina! Hristos a venit sa aduca siguranta in lume, iar tu ai ales altceva…! Ce trebuie sa se mai intample ca sa iti dai seama ca te-ai indepartat de Dumnezeu, cu toata fiinta ta? Cate catastrofe sa mai aiba loc, cati mai trebuie sa moara, cate lacrimi mai trebuie sa curga pe obrajii nevinovati, cati copii trebuie ucisi ca sa te trezesti?

Te ascunzi sub legi pe care le-ai facut dupa bunu-ti plac. Sub pretextul libertatii, ai subjugat oameni in pacate inimaginabile, nici la pagani nu auzi asa ceva! Nu te simti vinovata in fata Cerului, ca ai aprobat legi murdare, ca ai legiferat aceste uraciuni? Nu te gandesti ca atragi ca un paratraznet mania divina, din cauza compromisurilor tale?

Nu ti-ai imaginat ca va trebui sa raspunzi intr-o zi de tot ce ai facut? In Europa s-au legiferat pacatele! S-a pus stampila pe decretul omenesc, al indepartarii lui Dumnezeu din tara! Ai eliminat religia din scoli pentru ca deranjeaza necrestinii, ai vrut sa le faci pe plac… In schimb, i-ai lasat sa duca in scoli droguri, alcool, prostitutie, crime, arme, pornografie si alte lucruri mizerabile care distrug caracterul si viata copiilor nostri. Care va fi viitorul copiilor nostri?

Te sperie Hristos, te deranjeaza, vrei fara El, in schimb, nu te sperie alti domni, nu te sperie alti dumnezei, vestiti prin cruzime. Ai cautat si… ai gasit bombe, rachete, kalasnikov, macete, capete taiate, biserici incendiate… familii distruse, institutia familiei desfiintata… toate acestea la tine, in Europa… Nu te mira ca acum culegi roadele pe care le-ai semanat cu mult timp in urma! Cheama poporul sa ingenuncheze in fata unicului Mijlocitor, Mantuitor Iisus Hristos!

Europa, lasa pacatul, da legi care sa nu contravina legilor divine! Nu promova o alta cale decat Calea Vietii, Hristos. Daca vrei sa se opreasca mania lui Dumnezeu, priveste in Cuvantul Sfant, in Biblie! Traieste dupa aceste principii curate, valori morale ce iti vor face bine!

Indeamna tineretul nu la stricaciuni si indobitocire, nu-i favoriza concerte demonice unde pier ca lacustele in foc, ci indeamna-l sa-L caute pe Dumnezeul Adevarat al Scripturilor! Priveste la cauza si incearca sa o rezolvi! Cauza este pacatul tau, indepartarea ta de Dumnezeul care te-a creat! Europa, acum e sansa ta!

Citeste mai mult pe: afirmativ.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s