Care este cea mai mare problema cu care se confrunta omenirea astazi?

sudah-sering-shalat-dhuha-kok-rezeki-masih-seret-mungkin-inilah-7-penyebabnya1

Cea mai mare problema cu care se confrunta lumea de astazi nu o reprezinta nici statul islamic, nici avortul si nici problematica legata de casatoriile intre persoane de acelasi sex, sustine un binecunoscut evanghelist.

La rubrica de intrebari si raspunsuri a site-ului oficial al Asociatiei Evanghelice Billy Graham, un cititor i-a cerut parerea reputatului evanghelist in legatura cu cea mai mare amenintare din lume:

Am avut o dezbatere despre acest lucru la clasa noastra de studiu biblic, dar nu am putut ajunge la un acord in acest sens”, a scris pe site cititorul. Raspunsul oferit de Graham a fost extrem de clar: radacina tuturor relelor este inima omului.

Cea mai mare problema cu care se confrunta lumea de astazi este aceeasi care a fost intotdeauna: inima omului. Biblia ne spune raspicat. Inima este nespus de inselatoare si de deznadajduit de rea; cine poate s-o cunoasca? (Ieremia 17: 9.).

Ganditi-va cum ar fi daca am putea scapa de mandrie si de egoismul nostru. Am avea o lume aproape perfecta. Am trai in armonie unii cu altii si nu am mai avea conflicte sau razboaie. Si gelozia si ura s-ar sfarsi, iar in schimb am fi motivati de iubire, compasiune si respect reciproc. Biblia ne promite ca acea lume perfecta va veni si niciun popor nu va mai scoate sabia impotriva altuia si nu vor mai invata razboiul. (Is. 2: 4).

Dar, aceste emotii distructive au aparut in inimile noastre de la caderea in pacat si oricat am incerca sa le excludem, ele tot ne conduc in viata noastra si in lumea noastra. Terorismul, violenta, crima, drogurile, coruptia, familii destramate… lista e aproape fara sfarsit. Biblia spune: De unde vin luptele si certurile intre voi? Nu vin oare din poftele voastre, care se lupta in madularele voastre? (Iacov 4: 1).

Citeste mai mult pe: afirmativ.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s