AlfaOmega TV

alfaomega_logo
Alfa Omega TV este o lucrare crestina de media, fondata in anul 1994, cu larga deschidere interconfesionala. Scopul nostru principal este sa facem misiune prin mijloace media, sa atingem romani din tara si din strainatate si sa avem impact asupra comunitatii crestine din Balcani si din Estul Europei.

Slujba din spatele unei camere de luat vederi, de la pupitrul unei mese de montaj sau din fața calculatorului, folosind creativ televiziunea, internetul și tehnicile new-media este o formă de misionariat la fel de semnificativă ca o lucrare misionară tradițională.

Pentru a viziona AlfaOmega TV Live accesati link-ul:

http://alfaomega.tv/embed/live/

Suntem parte din lucrarea de misionariat a României și Europei prin:

Evanghelizare

Alfa Omega este un instrument al lui Dumnezeu folosit pentru mântuirea românilor de pretutindeni. Prin conţinutul evanghelistic al resurselor, oamenii au posibilitatea să-L cunoască pe Dumnezeu, să fie transformaţi şi să trăiască o viaţă asemenea lui Isus Cristos.

Echipare și slujire

Ca lucrare de media creştină, Alfa Omega înţelege lucrarea de pregătire şi echipare pentru slujire a credincioşilor ca o prioritate. De-a lungul anilor, numeroşi creştini din România au fost binecuvântaţi, eliberaţi, vindecaţi şi încurajaţi de programele Alfa Omega.

Prin resursele noastre, ne propunem să echipăm trupul lui Cristos din România şi să fim o sursă de hrană spirituală.

Reflectarea lucrarii Domnului

De-a lungul timpului, Alfa Omega a fost partener media pentru diverse organizaţii şi lucrări creştine din România. Alfa Omega este o voce prin promovarea de mişcări de trezire, conferinţe, întâlniri de rugăciune şi evenimente din viaţa bisericii creştine.

Credincioşi din întreaga lume sunt parte, prin televiziune, la ceea ce Dumnezeu lucrează în România.

Reclame